Tjitte Kootje

Tjitte Kootje is een ervaren projectleider en bureaumanager die zich bij JOUS richt op het optimaal begeleiden van ontwerpen en processen, met als doel de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. Sinds 2022 versterkt hij het team van JOUS architecten door de projecten volgens een geolied proces te begeleiden. Met jarenlange ervaring in de aannemerij heeft hij zijn technische kennis aanzienlijk verdiept.

Zijn passie voor technologie en innovatie komt duidelijk naar voren in zijn werkwijze. Tjitte leidt complexe projecten met een sterke focus op procesoptimalisatie en duurzame oplossingen, waarbij hij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit. Als teamspeler en inspirerende leider weet hij zijn collega’s te motiveren en aan te moedigen om hun volledige potentieel te benutten.

Daarnaast gelooft Tjitte in de kracht van voortdurende ontwikkeling, zowel voor zichzelf als voor zijn team. Zijn inzet en expertise maken hem een waardevolle aanwinst binnen de organisatie, waar hij een belangrijke bijdrage levert aan het succes van elk project.